• facebook
  • linkedin
  • instagram
  • youtube

FAITAU FAITAU

TUUINA FOFO FAIGA FAIGALUEGA

Fa'atomuaga i le masini lomitusi sa'o

O le masini lomitusi sa'o o se masini fa'apipi'i sa'o ma'oti e fa'aogaina ai le fa'agaioiina o palasitika ma le tipiina o ata.I le tasi tu'i po'o le faiga o faiga, o vaega e maualuga le sa'o atoatoa, lelei sele luga lamolemole, ma se foliga tolu-dimensional e mafai ona maua.E i ai uiga o le maualalo o le taumafaina ma le lautele o le faʻaogaina.

O le fa'apalepale fa'atatau o vaega tu'i sa'o e mafai ona o'o atu i le sa'o sa'o o le T7-T8, ma o le talatala o le fa'asili e mafai ona o'o atu i le Rao 0.8-0.4 μm.

Mo le tele o vaega faʻalavelave faʻapitoa, e pei o mea faʻapipiʻi, sprockets, cams, ma isi vaega mafolafola, e mafai ona faʻamaeʻaina se faiga tuʻi saʻo e tasi i na o ni nai sekone, faʻaitiitia ai le tele o faʻagasologa o le tipiina e pei o le viliina, fuafuaina, olo, ma le manaia. , ma fa'aleleia atili le lelei e sili atu i le 10 taimi.

O le saʻo faiga punching e le gata e faasaoina ai le tele o le taumafaina o le malosi i masini tipi, ae o loʻo i ai foi se malosi malulu galue malosi i luga o le fogaeleele pe a maeʻa tuʻi saʻo, o nisi taimi e sui ai le faʻagasologa o le tineia i le faagasologa mulimuli ane.


Taimi meli: Apr-13-2023